Bedrijvenloop

www.pilotsforcharity.com

Wie zijn wij?

Als verkeersvliegers hebben we de mogelijkheid om te doen wat we het allerliefste doen: vliegen.

Zelfs na duizenden uren in de cockpit, is vliegen nog steeds heel speciaal voor ons: een jongensdroom die werkelijkheid geworden is.

Met deze gedachte in het achterhoofd zijn we begonnen met Pilots For Charity en hebben we het tot onze missie gemaakt om geld in te zamelen voor Stichting Hoogvliegers. Deze stichting laat de-droom-om-te-vliegen uitkomen voor ernstig zieke en gehandicapte kinderen: ze worden piloot voor één dag.

Schrijf je snel in als bedrijf en ga genieten van deze fantastische avond, zodat deze kinderen kunnen genieten van een fantastische dag!

De samenstelling van de teams is vrij: deze kunnen bestaan uit mannen, vrouwen, collega’s, relaties of familie met veel of weinig loopervaring. Uiteraard kunnen er meerdere teams van uw bedrijf meedoen.
Het maakt niet uit of één deelnemer 1 rondje loopt en de andere 2 rondjes en weer een ander meerdere rondjes loopt. Het is natuurlijk leuker om als team samen te finishen, maar alles is dus uiteindelijk mogelijk!

Let op! Na inschrijving voor de bedrijvenloop ontvangt de opgegeven contactpersoon een e-mail van de organisatie met persoonlijke toegangscode. Met deze code kan de contactpersoon zijn/haar team samenstellen. Betaling voor deelname aan de bedrijvenloop geschiedt middels een factuur. De factuur ontvangt u via e-mail.

Wat krijg het bedrijf hiervoor terug?

Een uniek evenement samen met andere teams.

Het volledige inschrijfgeld van deelnemers aan de bedrijvenloop gaat naar het goede doel.

De gelegenheid voor reclame-uiting, bijvoorbeeld spandoeken.

Vermelding op de website.

Vermelding door de speaker.

Een mooie teamfoto.

Een after-party.

© 2022 Breda Airportrun | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress