Bedrijvenloop

23-08-2019 De mogelijkheid tot inschrijven voor de bedrijvenloop is gesloten.

Ieder team bestaat uit minimaal drie tot maximaal vijf deelnemers. De samenstelling van de teams is vrij: deze kunnen bestaan uit mannen, vrouwen, collega’s, relaties of familie met veel of weinig loopervaring. Uiteraard kunnen er meerdere teams van uw bedrijf meedoen.
Het volledige inschrijfgeld (€ 100,00) gaat naar Stichting Leergeld Noord West Brabant. Het maakt niet uit of één deelnemer 1 rondje loopt en de andere 2 rondjes en weer een ander meerdere rondjes loopt. Het is natuurlijk leuker om als team samen te finishen, maar alles is dus uiteindelijk mogelijk!

Inschrijven bedrijvenloop kan tot en met 23 augustus 2019. Let op, vanaf 16 augustus mogelijk diverse maten van de shirts niet met leverbaar!

Let op! Na inschrijving voor de bedrijvenloop ontvangt de opgegeven contactpersoon een e-mail van de organisatie met persoonlijke toegangscode. Met deze code kan de contactpersoon zijn/haar team samenstellen. Betaling voor deelname aan de bedrijvenloop geschiedt middels een factuur. De factuur ontvangt u via e-mail.

Wat krijg het bedrijf hiervoor terug?

Een uniek evenement samen met andere teams.

Het volledige inschrijfgeld van deelnemers aan de bedrijvenloop gaat naar het goede doel.

De gelegenheid voor reclame-uiting, bijvoorbeeld spandoeken.

Vermelding op de website.

Vermelding door de speaker.

Een mooie teamfoto.

Een after-party inclusief 2 consumpties per deelnemer.

Iedere ingeschreven deelnemer krijgt een shirt.

© 2020 Breda Airportrun | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress